Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Cyriel Dessers voor 6,5 miljoen naar de Serie A’

Het Italiaanse Cremonese is bereid om aan de vraagprijs te voldoen van KRC Genk voor Cyriel Dessers. De Belgen willen 6,5 miljoen euro voor hem vangen. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden.

Dessers wil graag een transfer maken en ‘dringt’ daar ook op aan, aldus de krant. Cremonese deed vorige maand een bod dat werd afgewezen, maar heeft aangegeven te willen voldoen aan de vraagprijs. FC Kopenhagen was ook ge├»nteresseerd in Dessers. De clubleiding werd gespot met de Belgische spits, tot woede van Genk. Die club lijkt nu niet meer mee te doen.

“Het blijft de Serie A en ik droom van een grote competitie”, vertelde Dessers onlangs. “Ik sta er relaxed in en zal wel zien wat er gebeurt.” Dessers contract bij Genk loopt nog door tot de zomer van 2024. Hij werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *