Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Arne Slot wil alweer af van nieuwkomer, Fortuna Dusseldorf lonkt’

De transfermolen draait momenteel op volle toeren bij Feyenoord. Nu zijn de Rotterdammers weer druk bezig met het vastleggen van mandekker Jacob Rasmussen. En dit heeft consequenties voor andere spelers binnen de selectie.

Het Algemeen Dagblad bericht over de waarschijnlijke huurtransfer van Rasmussen: “In principe wordt hij in de selectie van Feyenoord de vervanger van Jorrit Hendrix die in de belangstelling staat van het Duitse Dusseldorf. Coach Arne Slot is geen fan van hem. Bekend is dat een andere verdediger van de Rotterdamse club, Marcos Senesi, al maanden in verband wordt gebracht met een transfer.”

Daar blijft het mogelijk niet bij. Het AD weet: “Hetzelfde geldt voor Fredrik Aursnes, die dichtbij een overgang is naar het Benfica van voormalig PSV-trainer Roger Schmidt. Daarmee slaat de clubleiding opnieuw een flinke financiĆ«le slag. De middenvelder kostte een jaar terug 450.000. Vermoedelijk gaat hij nu de deur uit voor een bedrag van circa vijftien miljoen euro.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.