Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax slaat aanval van Feyenoord af en houdt speler binnen’

Anass Salah-Eddine gaat een nieuw contract ondertekenen bij Ajax. Daarna zal hij direct worden verhuurd voor de rest van het seizoen aan FC Twente. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Salah-Eddine en Ajax waren al langere tijd in onderhandeling. Onder meer Feyenoord en Club Brugge lagen op de loer, maar de Eredivisie-kampioen en de twintigjarige verdediger zijn het nu eens geworden over een contract tot de zomer van 2025. Komend seizoen zal hij vlieguren gaan maken bij FC Twente, waar hij de concurrentie moet aangaan met Gijs Smal.

Eerder leken de onderhandelingen tussen beide partijen nog spaak te lopen. Door de komst van Owen Wijndal nam zijn perspectief in Amsterdam niet toe. Deze week werden de gesprekken echter vlotgetrokken. Salah-Eddine debuteerde op de slotdag van het voorbije Eredivisie-seizoen tegen Vitesse in de hoofdmacht van Ajax. Namens Jong Ajax kwam hij tot 25 duels in de Keuken Kampioen Divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *