Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax krijgt geweldig nieuws te horen’

Goed nieuws voor trainer Alfred Schreuder en heel Ajax. Het lijkt er namelijk op dat Antony dit seizoen gewoon in Amsterdam zal blijven spelen. Manchester United lijkt geen nieuwe aanbieding voor hem te doen.

Volgens verschillende media heeft Manchester United meerdere biedingen neergelegd bij Ajax, maar was de reactie uit Amsterdam telkens ‘nee’. The Athletic onthulde donderdag zelfs dat de vraagprijs is verhoogd naar maar liefst honderd miljoen euro, nadat er eerder nog telkens werd bericht over tachtig miljoen euro.

Journalist Phil Brown meldt dat Manchester United de hoop inmiddels heeft opgegeven. De Engelse topclub richt zich nu op andere aankopen. Naar verluidt overweegt United een nieuwe poging indien andere opties ook mislukken, maar op dit moment is de transfer van Antony van de lijst geschrapt.

Voor Ajax lijkt dit geweldig nieuws, aangezien Manchester United de enige echte optie was. Berichten over Liverpool zijn nooit concreet geworden. Voor de Braziliaanse aanvaller is het een grote domper gezien zijn wens om naar Old Trafford te verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *