Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Memphis Depay is een ‘koopje’ voor Ajax

Volgens de Spaanse media heeft Memphis Depay officieel te horen gekregen dat hij moet vertrekken bij FC Barcelona. Waar zijn toekomst ligt is nog onbekend.

Overigens heeft Barcelona geen al te wereldschokkend prijskaartje om de nek van Memphis gehangen, aldus het dagblad AS. Er dient slechts twintig miljoen euro betaald te worden voor de oud-speler van Olympique Lyon, Manchester United en PSV. De marktwaarde van de Oranje-international wordt geschat op 35 miljoen euro.

Onlangs werd Depay nog door Sport in verband gebracht met Ajax, dat nóg een centrumspits vast wil leggen. Oefenmeester Alfred Schreuder en de aanvaller kennen elkaar natuurlijk nog van hun gezamenlijke tijd in Camp Nou, toen Ronald Koeman daar de scepter zwaaide als trainer.

Steven Bergwijn zei onlangs nog: “Memphis Depay naar Ajax zou heel mooi zijn. Ik denk dat Memphis hier qua spel heel erg goed zou passen. Of het realistisch is? Dat weet ik niet. Natuurlijk zou ik het toejuichen, want we hebben sinds onze gezamenlijke PSV-tijd een geweldige band.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.