Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Nieuwe Feyenoord-aanwinst al gespot in Rotterdam’

Feyenoord lijkt een succesje te boeken op de transfermarkt. Volgens het Algemeen dagblad zullen de Rotterdammers namelijk op korte termijn de Poolse middenvelder Sebastian Szymanski gaan presenteren.

De 15-voudig international is al in Rotterdam en zal zeer waarschijnlijk deze week nog zijn contract gaan ondertekenen. Hij speelt voor Dinamo Moskou, maar trainde de afgelopen tijd mee met de beloften van zijn oude club Legia Warschau.

Szymanski, goed voor vijftien interlands namens Polen, ligt nog tot medio 2026 vast bij Dinamo Moskou. Door de oorlog in Oekraïne besloot de FIFA echter een soepele overgang mogelijk te maken voor buitenlandse spelers uit Rusland. Vorig seizoen noteerde de middenvelder zes goals en acht assists voor de Moskovieten.

Waar Szymanski naar Feyenoord verhuist, daar lijkt een andere speler de club juist te gaan verlaten. Benfica hoopt Fredrik Aursnes op te halen uit Rotterdam-Zuid en denkt daarbij aan zo’n vijftien miljoen euro. Na Luis Sinisterra en Tyrell Malacia moet hij de derde transferklapper van deze zomer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *