Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Hakim Ziyech ziet transfer naar Milan afketsen’

Hakim Ziyech speelt dit seizoen waarschijnlijk niet voor AC Milan. Zijn werkgever Chelsea lijkt toch niet bereid te zijn om hem aan de Italiaanse grootmacht te verhuren. Hier maken verschillende media melding van.

Chelsea zou wel degelijk bereid zijn om Ziyech te laten vertrekken, maar alleen als het gaat om verkoop. The Times schreef dat de club namelijk zou willen verdienen aan het vertrek van de middenvelder/aanvaller, voor wie het in 2020 liefst veertig miljoen euro betaalde.

Voor AC Milan lijkt een directe definitieve transfer van Ziyech juist geen optie. De club wil een middenvelder aantrekken die niet te veel hoeft te kosten, waarbij huren met koopoptie de voorkeur geniet. Dit zodat de club van een langer verblijf kan afzien, als de samenwerking geen succes blijft.

In de zoektocht naar een alternatief zou Milan volgens Diario AS en Foot Mercato nu zijn uitgekomen bij Nabil Fekir. Ook in zijn geval lijkt een directe transfer niet haalbaar; Fekir ligt bij Real Betis nog vast tot 2026 en de club vraagt naar verluidt liefst veertig miljoen. Milan hoopt echter dat huren met optie tot koop in dit geval wel mogelijk zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *