Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

’27-jarige PSV-uitblinker dichtbij nieuw contract’

Erick Gutiérrez lijkt voorlopig nog speler van PSV te blijven. De 27-jarige Mexicaanse middenvelder nadert namelijk een akkoord over een nieuw contract bij de Eindhovenaren. Hier maakt Voetbal International melding van.

De huidige verbintenis van Gutiérrez loopt over een jaar af, maar PSV weet een transfervrij vertrek dus te voorkomen. De Mexicaanse international kwam al in 2018 over van Pachuca en na een moeizame start veroverde hij afgelopen seizoen een basisplaats onder de inmiddels vertrokken trainer Roger Schmidt. Eerder deze zomer werd Gutiérrez nog in verband gebracht met Benfica, de nieuwe werkgever van Schmidt.

De controleur lijkt echter nog voldoende kansen te zien bij PSV, waar Ruud van Nistelrooij het stokje heeft overgenomen. Hij wil zo veel mogelijk spelen in aanloop naar het WK in Qatar. Voor de Eindhovenaren is een langer verblijf van Gutiérrez ook een flinke opsteker. Hij kan in meerdere rollen op het middenveld uit de voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *