Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Jean-Paul Boëtius zet deur naar Feyenoord op een kier

Jean-Paul Boëtius hoopt deze zomer zijn loopbaan voort te zetten in de Engelse Premier League maar sluit een verblijf bij Feyenoord niet uit. De middenvelder houdt momenteel zijn conditie op peil bij de Rotterdammers.

“Of ik er überhaupt niet voor open sta?. Dat weet ik niet. Er spelen veel dingen voorafgaand aan een dergelijke beslissing”, zegt de enkelvoudig international van het Nederlands elftal tegen RTV Rijnmond.

Vooralsnog is er echter geen sprake van, zo geeft Boëtius aan. “Het is nu echt conditie op peil houden voor mij. Zodra er echt wat gaat spelen vanuit Feyenoord, dan gaat er misschien een ander gevoel spelen. Dat is dus nu niet aan de orde.”

De middenvelder, die bij Feyenoord doorbrak als aanvaller, heeft nog geen keuze gemaakt over waar hij komend seizoen actief wil zijn. “Ik sta best open, qua type competitie, waar ik nu verder wil in mijn carrière. Een droom van menig speler is de Premier League en of dat gaat gebeuren zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *