Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Feyenoord wil voormalig Ajax-middenvelder binnen halen’

Feyenoord wil zich deze zomer proberen te versterken met middenvelder Quinten Timber. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Voor Timber is Feyenoord geen onbekend terrein. De middenvelder speelde in zijn vroege jeugd voor de Rotterdammers. In 2014 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax. De middenvelder verdiende een contract in de Johan Cruijff ArenA, maar brak na zijn transfer naar FC Utrecht pas door in het betaalde voetbal.

De jeugdinternational van het Nederlands elftal staat naar verluidt ook in de belangstelling van PSV en Ajax. Of de nummer twee en één van vorig seizoen net zo concreet zijn als de Rotterdammers, is niet bekend. Wel is zeker dat de Rotterdammers stevige onderhandelingen tegemoet gaan om het tot 2024 lopende contract van Timber af te kunnen kopen.

Het is volgens 1908.nl niet bekend wanneer de onderhandelingen plaats gaan vinden en er valt ook niets te lezen over een mogelijke vraagprijs of de hoogte van een mogelijk bod. De 21-jarige middenvelder heeft op dit moment een geschatte marktwaarde van vier miljoen euro, dus die prijs kan nog oplopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *