Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Jean-Paul Boetius duikt op bij Feyenoord

Oude bekende Jean-Paul Boetius traint momenteel mee met Feyenoord. Dit hebben de Rotterdammers zelf bekend gemaakt via hun digitale kanalen. Hij zit momenteel zonder club nadat hij besloot zijn contract bij FSV Mainz niet te verlengen.

Op die manier gaat de 28-jarige aanvallende middenvelder zijn conditie op peil houden.”Speler en club benadrukken dat er momenteel geen sprake is van een contractuele situatie”, klinkt het vanuit Rotterdam. “Feyenoord werkt graag mee aan het verzoek van de voormalig jeugdspeler.”

Boëtius speelde vanaf de F’jes bij Feyenoord en kwam van 2012 tot 2018 uit voor de hoofdmacht van de club. In 138 officiële wedstrijden was hij goed voor 26 goals. Donderdag traint hij voor het eerst mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *