Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

BREKEND: ‘Barcelona en United akkoord over Frenkie de Jong’

FC Barcelona en Manchester United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Frenkie de Jong. Hier maakt de journalist Oriol Domènech in het programma Onze van Esport3 melding van. Het zou gaan om een transfersom van 85 miljoen euro. De laatste hobbel die Manchester United moet nemen is het overtuigen van De Jong om zijn loopbaan voort te zetten op Old Trafford.

De soap rond De Jong is inmiddels al behoorlijke tijd gaande. Het is geen geheim dat Manchester United de middenvelder wil toevoegen aan de selectie van Ten Hag. Dat gaf Richard Arnold, de CEO van de Engelse grootmacht, vorige maand zelfs toe in een gesprek met supporters. Sindsdien is er veel gezegd en geschreven over de mogelijke toptransfer, maar een akkoord tussen de clubs en met de speler zelf bleef uit.

Tot nu, beweert Domènech. Manchester United en Barcelona zijn er volgens hem uit. Technisch directeur Mateu Alemany zou inmiddels hoofdtrainer Xavi hebben verteld dat Barça de intentie heeft om De Jong te verkopen. Manchester United moet nog wel een akkoord zien te bereiken met de middenvelder. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de Oranje-international blijft het liefst bij Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *