Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Voormalig United-aanvaller vinnig op Jurrien Timber

Jurrien Timber heeft besloten om niet naar Manchester United te verkassen deze zomer en dit heeft kwaad bloed gezet bij voormalig United-aanvaller Louis Saha. Hij is ervan overtuigt dat Louis van Gaal hier een rol heeft gespeeld in deze beslissing.

Hij denkt dat de Oranje-bondscoach de transfer heeft gedwarsboomd door te stellen dat Timber ‘zeker niet in de basis zal staan op het WK straks, mocht hij bij United op de bank belanden’. Dat de Ajacied zijn oren heeft laten hangen, vindt Saha veelzeggend. “Het is beter voor hem om te blijven waar hij is, want misschien heeft hij nu geen vertrouwen in zichzelf.”

“Van Gaal werkt niet voor Manchester United, dus hij mag zeggen wat hij wil tegen zijn spelers. Maar als een speler sterk genoeg is om zelf een keuze te maken, zal hij die keuze maken. Misschien is Timber niet zo’n zelfverzekerde speler. Het is zijn beslissing, niet die van de bondscoach. Als hij naar Man United wil komen, is Timber meer dan welkom”, aldus Saha in gesprek met Bonuscodebet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *