Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Chelsea neemt beslissing over prijskaartje Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt wordt al een geruime tijd gelinkt aan een move naar Chelsea maar The Blues blijken geschrokken te zijn van de vraagprijs die Juventus voor hem wilt hebben. Die is namelijk ingeschaald op 120 miljoen euro.

Juve ziet het zitten in De Ligt en wil helemaal niet af van de Oranje-international. Sterker nog: trainer Massimiliano Allegri noemde onze landgenoot één van de leiders van de toekomst. Naar verluidt staat er wel een afkoopsom in zijn tot 2024 lopende contract. Geïnteresseerde clubs moeten een kleine 120 miljoen euro ophoesten, als ze zaken wil doen.

Chelsea heeft De Ligt hoog op het lijstje staan, maar volgens The Daily Mail is dit bedrag ook voor de Londenaren te gortig. Daarom zouden ze in de Serie A op zoek zijn naar een goedkoper alternatief. Volgens de berichtgeving is nu Milan Skriniar een optie. De Sloveen van Internazionale stond eerder al in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

Skriniar is de laatste jaren het vaste maatje van Stefan de Vrij in het centrum van Inter. Zijn contract loopt echter volgend jaar af, waardoor de Italiaanse vice-kampioen hem deze zomer wellicht van de hand zal moeten doen. De 27-jarige stopper groeide uit tot een van de beste centrale verdedigers van de wereld en is na vijf jaar Inter wellicht op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *