Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

BREAKING: Ajax ontvangt bod van 40 miljoen op Lisandro Martinez

Arsenal wil doorpakken voor de komst van Lisandro Martinez. En daarom hebben ze het bod op hem verhoogd tot 40 miljoen euro. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Van het openingsbod waren de Amsterdammers niet onder de indruk. De transfersom van 25 miljoen werd resoluut van tafel geveegd. Inmiddels hebben The Gunners er 15 miljoen bovenop gedaan en 40 miljoen euro geboden, inclusief bonussen.

Het is niet bekend hoe Ajax daarop gaat reageren. Wel is duidelijk dat Martínez alleen voor de absolute hoofdprijs mag vertrekken. De Amsterdammers zouden minimaal 50 miljoen euro willen zien. Naast Arsenal is Manchester United concreet geïnteresseerd, maar de club van manager Erik ten Hag heeft zich nog niet gemeld in Amsterdam.

Martínez ligt nog drie jaar vast bij Ajax. ‘Het is de vraag hoe financieel verantwoord het is om ’nee’ te blijven verkopen’, schrijft De Telegraaf over Martínez, maar ook Jurriën Timber (50 miljoen) en Antony (80 miljoen). Hoe graag de Argentijn naar Arsenal wil, is niet bekend. Zijn vertrek wordt als ‘onwenselijk’ bestempeld.

Mocht het tot een akkoord tussen Ajax en Arsenal komen, dan is dat wél goed nieuws voor de transferaspiraties van Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar. Het is geen geheim dat Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Brian Brobbey (RB Leipzig) en Owen Wijndal (AZ) naar de Johan Cruijff Arena moeten komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *