Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Everton gaat aan de haal met Edson Alvarez’

Volgens de Mexicaanse media is Ajax-middenvelder Edson Alvarez hard op weg naar de Engelse Premier League. Een dienstverband bij Everton zou namelijk voor hem lonken. Hier maakt The Liverpool Echo melding van.

Everton handhaafde zich afgelopen seizoen ternauwernood in de Premier League. Manager Frank Lampard is met de clubleiding in gesprek over versterking om na de zomerstop een betere indruk achter te laten. Álvarez zou daar dus een spil in moeten worden.

Ajax wil de selectie graag intact houden, maar volgens eerdere berichtgeving klinkt in het geval van Álvarez geen keiharde ‘nee’. Zo’n dertig miljoen euro zou voldoende moeten zijn voor een akkoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *