Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Timo Werner moet Matthijs de Ligt naar Chelsea halen’

Chelsea wil zich deze zomer graag versterken met Matthijs de Ligt. En de Londense club wil daarvoor de Duitse spits Timo Werner inzetten. Dit weet de Italiaanse transferexpert Fabrzio Romano te melden.

Chelsea-manager Thomas Tuchel zou persoonlijk om De Ligt hebben gevraagd. De onderhandelingen tussen de clubs zijn reeds geopend. Daarbij heeft Chelsea aangegeven dat Werner beschikbaar is als ruilspeler en dat zou de Serie A-club wel zien zitten, aangezien de Duitser in Turijn als mogelijke versterking geldt.

De officiƫle onderhandelingen zijn overigens nog niet geopend, maar beide partijen staan niet afwijzend tegenover een transfer van De Ligt. Met Werner als ruilspeler is de deal weer een stap dichterbij gekomen. Beide partijen onderzoeken nu onder welke voorwaarden de deal officieel kan worden.

De Ligt staat sinds de zomer van 2019 op de loonlijst in Turijn. Zijn verbintenis loopt nog twee jaar door en bezit een gelimiteerde transfersom van 125 miljoen euro, maar de verwachting is dat Juventus genoegen neemt met een fors lager bedrag. Als grootverdiener drukt hij zwaar op het salarishuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *