Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Kevin Strootman kan terugkeren naar Italie’

Kevin Strootman kan terugkeren naar de Italiaanse Serie A. Hij is namelijk in gesprek met Hellas Verona. Dit weet de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano te melden.

Bij Hellas Verona is Francesco Marroccu de technisch directeur. Marroccu werkte bij Genoa ook al samen met Strootman en wil hem nu ook naar Hellas halen. De gesprekken lopen nog, er is nog niets beslist.

Dat Strootman vertrekt bij Marseille is zo goed als zeker. De ex-international komt niet meer voor in de plannen van de club en is op de transferlijst gezet. Strootman werd het afgelopen jaar al verhuurd aan Cagliari en lijkt nu dus in Italiƫ te blijven. Strootman speelde in Nederland voor Sparta, FC Utrecht en PSV. Het contract van Strootman bij Marseille loopt nog door tot de zomer van 2023.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *