Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Antwerp, Anderlecht en Club Brugge willen Dodi Lukebakio’

Royal Antwerp, Anderlecht en Club Bruggeze azen allemaal op de komst van Dodi Lukebakio. Dit weet het medium La Dernière Heure te melden.

Volgens het medium zou vooral Anderlecht willen doorpakken. Paars-wit is naarstig op zoek naar een aanvaller na het vertrek van huurlingen Christian Kouamé en Joshua Zirkzee. Zijn salaris wordt echter op 2,5 miljoen euro per jaar geschat.

Daarom lijken Antwerp en Club Brugge de beste papieren te hebben om Lukebakio in te lijven. Beide clubs beschikken over meer financiële slagkracht dan Anderlecht. Overigens zou de aanvaller van Wolfsburg ook opties in het buitenland hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *