Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Erik ten Hag wil Steven de Vrij naar Manchester halen’

Erik ten Hag de nieuwe manager van Manchester United overweegt Stefan de Vrij naar de Premier league te halen. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazetta dello Sport melding van.

Zijn club Inter zou zijn opvolger zelfs al op het oog hebben. Mocht de Nederlander vertrekken uit Italië, dan moet Nikola Milenkovic van Fiorentina hem vervangen. De 24-jarige Serviër heeft nog een contract voor één seizoen en moet vijftien miljoen euro kosten.

Daarnaast is Inter in de markt voor Gleison Bremer van Torino. De verdediger staat ook bij Chelsea en Juventus op de radar, maar wordt in Milaan gezien als opvolger van Milan Skriniar. Hij staat op het punt om een transfer te maken naar Paris Saint-Germain, al is van een akkoord nog geen sprake.

De Italiaanse club zou onlangs een bod van vijftig miljoen euro hebben afgewezen voor de mandekker. De club zet in op een bedrag tussen de zeventig en tachtig miljoen euro, maar het is niet bekend wat de Fransen maximaal willen uitgeven. Inter hoopt dat de deal doorgaat, omdat de club financieel in zwaar weer zit. Een toptransfer geeft de clubleiding wat lucht én de mogelijkheid om zelf de markt op te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *