Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Benfica ziet af van komst Mario Gotze’

Benfica heeft Mario Gotze van haar lijstje geschrapt. Hier maakt het Portugese medium O Jogo melding van. Op nadrukkelijk verzoek van trainer Roger Schmidt heeft Benfica getracht om Götze op te halen bij PSV.

De gelimiteerde transfersom (vier miljoen euro) plus diens salariseisen bleken echter te gortig. Bij het herdefiniëren van het wensenlijstje zou de Duitse middenvelder van de lijst zijn gevallen.

Benfica deed nog wel een tegenvoorstel. Het idee was om Götze gratis binnen te halen in ruil voor het laten vallen van de verplichte koopoptie voor Carlos Vinícius. Dit was voor PSV geen optie, aangezien de Portugese topclub in dat geval de mogelijkheid kreeg om hem terug te halen om vervolgens door te verkopen.

Voorlopig is Götze dus geschrapt als optie voor Benfica. Mocht de Portugese topclub niet terugkeren met een bod, dan lijkt de Duitser te moeten hopen op een alternatief om alsnog een nieuw avontuur aan te kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *