Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax moet minimaal 30 miljoen betalen voor Bergwijn’

Mocht Ajax daadwerkelijk willen toeslaan met de komst van Steven Bergwijn dan zullen de Amsterdammers een forse transfersom moeten neerleggen. Volgens de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano wil Tottenham Hotspur namelijk minstens 30 miljoen euro voor hem vangen.

Eerder al meldde De Telegraaf dat een eerste bod van de Amsterdammers op de Oranje-international is afgewezen door de Premier League-club. Bergwijn zelf heeft wel oren naar een overstap naar Ajax, waarbij een salarisindicatie heeft aangegeven dat een vijfjarig contract tussen beide partijen slechts een formaliteit is.

De aanvaller zelf wil na de interlandperiode meer duidelijkheid krijgen, maar lijkt in ieder geval te zinspelen op een vertrek. “Het zou mooi zijn als er snel duidelijkheid komt. Ik moet gewoon gaan spelen. Maar ik wil nu weg bij Spurs, dat is duidelijk’, zei Bergwijn onlangs nog in gesprek met het Algemeen Dagblad. Of het belangrijk is dat mijn nieuwe club in de Champions League speelt? Dat is niet eens topprioriteit. Al zou het lekker zijn. Wat belangrijk is, is dat ik ga spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *