Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Nordin Amrabat terug naar Nederland’

Nordin Amrabat hoopt volgend jaar terug te keren naar Nederland. Hij staat nog voor een jaar onder contract bij het Griekse AEK Athene. Hij sloeg een contractaanbieding van Abha Club uit Saudi-Arabië af. De oud-speler van onder andere PSV heeft dus andere plannen.

Voordat Amrabat in de zomer van 2021 een contract in Griekenland tekende, speelde hij al in Saoedi-Arabië. Destijds stond de aanvaller onder contract bij Al-Nassr FC, dat hem in 2018 overnam van het Engelse Watford. De aanvaller heeft er sinds zijn vertrek bij PSV een lange buitenlandse voetbaltocht opzitten. Met clubs als Galatasaray en Malága staan er een aantal mooie namen op zijn CV.

Daar kon Abha Club, de nummer dertien van de competitie, bij komen. Na de jeugd van Ajax, FC Omniworld (nu Almere City, red.), VVV-Venlo en PSV kan er een nieuwe Nederlandse club zich op gaan maken voor de komst van Ambrabat.

Amrabat staat nog een jaar onder contract bij AEK Athene. De vleugelaanvaller is op dit moment 35 jaar, dus het is nog de vraag op welk niveau hij kan acteren. Met een transferwaarde van één miljoen euro is het ook mogelijk dat de Grieken eieren voor hun geld kiezen en tot een zomerse verkoop overgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *