Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Inter Milan wil deze zomer toeslaan bij Feyenoord’

De Italiaanse grootmacht Internazionale heeft een speler van Feyenoord op de korrel. Ze willen namelijk een poging wagen om de Argentijnse mandekker Marcos Senesi naar Milaan te halen. Hier maakt het medium Il Corriere dello Sport melding van.

De Argentijn heeft zijn geboorteland verkozen boven een interlandcarrière namens Italië, maar hij staat er nog steeds goed op in Zuid-Europa. Na clubs als AS Roma en Sevilla is ook Inter geïnteresseerd in Senesi. Hij zou Alessandro Bastoni moeten opvolgen bij de nummer twee van de Serie A.

Inter is voor volgend seizoen op zoek naar defensieve versterking. De Braziliaan Bremer van Torino is een van de topkandidaten, maar hij is rechtsbenig en is daarom niet de ideale opvolger van Bastoni. Men is daarom op zoek naar een linkspoot en Senesi geldt als serieuze optie.

Feyenoord lijkt Senesi deze zomer te verkopen met het oog op zijn in 2023 aflopende contract. De Argentijnse centrale verdediger lijkt daar zelf ook wel trek in te hebben. Naar verluidt kost hij deze zomer zeker zo’n twaalf miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *