Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Jurrien Timber wijst United af en blijft bij Ajax’

Jurrien Timber lijkt ook na de zomer voor Ajax te spelen. Hier neigt de mandekker namelijk naar vanwege het naderende WK in Qatar.

Timber heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt bij Ajax en dus wil trainer Erik ten Hag hem graag meenemen naar Manchester United. Ondanks de goede relatie heeft de verdediger echter twijfels of dit wel het juiste moment is om de overstap naar Engeland te maken. Volgens The Mirror overweegt Timber om United af te zeggen, al dan niet met de optie om in de winter alsnog over te stappen.

Georginio Wijnaldum geldt als voorbeeld voor Timber. De viceaanvoerder was jarenlang een vaste waarde bij het Nederlands elftal, maar zelfs hij ontbreekt momenteel in de selectie van bondscoach Louis van Gaal en dat terwijl de middenvelder toch nog regelmatig minuten maakt bij Paris Saint-Germain. Om die reden waant de Ajax-verdediger zich allesbehalve veilig voor het WK in Qatar.

Timber erkent dat hij aanpassingstijd nodig heeft in Engeland, zeker gezien zijn gebrek aan lengte. Om die reden ziet hij het zitten om nog minimaal een half jaar voor Ajax te spelen en pas daarna de volgende stap te maken naar Manchester United of een andere geïnteresseerde club. De Amsterdammers willen hem belonen met een gloednieuw contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *