Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Leeds United zet in op komst van Lois Openda’

De voetbaltoekomst van Lois Openda ligt waarschijnlijk niet in Nederland. Er is namelijk de nodige belangstelling voor hem nadat hij een uitstekend seizoen achter de rug heeft bij Vitesse.

“Vitesse is voorbij”, bevestigde Openda dinsdag nogmaals tijdens de persconferentie van de nationale ploeg van België. “Waar mijn toekomst ligt, weet ik niet. Ik wil naar een ploeg die vertrouwen in me heeft en waar ik me goed voel”, vervolgt de aanvaller, die wel sprak met Carl Hoefkens – de opvolger van Alfred Schreuder. “Ik ken hem al langer. Hij was mijn trainer nog in de jeugd en hij wil graag met mij werken.”

Daarbij moet overigens wel worden aangetekend dat de club ook bezig is om Ferran Jutgla binnen te halen. Volgens Het Nieuwsblad kost de aanvaller van FC Barcelona B, die ook minuten maakte in de hoofdmacht onder Ronald Koeman, zo’n 4,5 miljoen euro. Voor de flanken staan Christos Tzolis (Norwich City) en Kastriot Imeri (Servette) op het wensenlijstje van de landskampioen van België.

Transfer Kristensen
Verder kwam transferspecialist Fabrizio Romano dinsdag op de proppen met de interesse van Leeds United in oud-Ajacied Rasmus Kristensen, eveneens een voormalig Eredivisie-speler. De onderhandelingen met RB Salzburg zijn nog bezig, maar de Engelse club ziet in de back de ideale rechtsachter. Van een akkoord of persoonlijk akkoord is overigens nog geen sprake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *