Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Jurrien Timber stelt transferbeslissing uit’

Jurrien Timber weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Manchester United zit achter hem aan maar de mandekker zelf heeft nog geen beslissing genomen. De 20-jarige speler ziet nog genoeg mogelijkheden om zich door te ontwikkelen in Amsterdam.

Hij heeft nog een tweejarig contract bij Ajax, maar de landskampioen wil die verbintenis openbreken en opwaarderen. De verdediger zegt in gesprek met De Telegraaf dat hij nog niet uitgeleerd is Amsterdam. “Natuurlijk kan ik me daar nog verder ontwikkelen. Dat weet ik 100 procent zeker. Ik heb niet het gevoel dat ik klaar ben bij de club. Maar bij andere clubs kan ik me ook ontwikkelen.”

Daarmee laat de talentvolle verdediger ruimte voor een vertrek, maar een beslissing over de toekomst heeft Timber nog niet genomen. “Ik focus me nu op de komende interlands en ga dan lekker op vakantie. Dan moet ik er nog maar eens goed over nadenken.” Mocht het tot een transfer komen, dan moet volgens de centrale verdediger wel alles op zijn plek vallen. “Het plaatje moet kloppen. Je kan wel naar een grote club gaan. Maar als je daar niet gaat spelen, dan kan je beter bij Ajax blijven. En Ajax is ook een grote club. We voetballen in de Champions League en ik speel daar samen met de beste spelers van Nederland. Dat is niet niks.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *