Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Thomas Verheydt ideale pinchhitter voor Feyenoord’

Danilo speelt volgend seizoen voor Feyenoord, maar volgens Thomas Verheydt had een deel van de supporters liever hem zien komen. Dat claim de spits van ADO Den Haag zelf.

Met zijn reputatie als ’typische Keuken Kampioen Divisie-spits’ wil hij afrekenen. “Ik krijg ook berichtjes van supporters van Eredivisie-clubs, onder andere van Feyenoord, waarin ze zeggen: we zouden jou graag als pinchhitter bij onze club zien. Je kunt er vooraf van alles over zeggen, maar je kunt pas echt conclusies trekken als je er zelf hebt gelopen. Dat is nog niet het geval geweest.”

Dit seizoen staat hij al op 36 goals in 42 wedstrijden voor ADO, de club waar hij vroeger al fan van was. “Er wordt wel eens gezegd dat ik een supporter in de spits ben. Ik ben natuurlijk wel gewoon een profvoetballer, maar het is wel zo dat ik liefde heb voor Den Haag en voor deze club. Hagenezen zijn trotse mensen. We houden van onze stad en onze club. En we zijn recht voor zijn raap. We zeggen waar het op staat”, vervolgt hij in De Telegraaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *