Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Feyenoord bereikt akkoord met Red Diamonds over Bryan Linssen’

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met het Japanse Uruwa Red Diamonds over de transfer van Bryan Linssen. Hier maakt het doorgaans betrouwbare 1908 melding van. Met de overgang is een transfersom van ruim één miljoen euro gemoeid.

In 2020 kwam Linssen nog transfervrij over van Vitesse. In een eerder stadium gaf de Limburger al aan dat spelen in het buitenland één van zijn grote dromen is. Die wens lijkt met het aanstaande vertrek in vervulling te gaan.

Volgens 1908 is een delegatie van Feyenoord deze week naar het Aziatische land afgereisd om de laatste plooien rondom de deal glad te strijken. In het eerste jaar van Linssen was hij nog onbetwist basisspeler, waar hij dit seizoen tussen bank en basis schippert onder Arne Slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *