Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ryan Gravenberch tekent voor vijf jaar bij Bayern Munchen’

Ryan Gravenberch gaat Ajax zo goed als zeker verlaten voor Bayern Munchen. Als de medische keuring geen problemen zal opleveren dan tekent hij een contract voor vijf seizoenen. Hier maakt de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano melding van.

“De gesprekken met Gravenberch verlopen voorspoedig. We willen het elftal over de hele linie versterken”, zo laat bayern-TD Salihamidzic weten in gesprek met Sport1. De middenvelder van Ajax staat al enige tijd op het lijstje van Bayern. Trainer Julian Nagelsmann verklaarde onlangs nog dat de onderhandelingen in een impasse waren beland, maar inmiddels lijkt een definitief akkoord slechts een kwestie van tijd te zijn. In maart werden door de betrokken partijen al afspraken gemaakt over de persoonlijke voorwaarden in het meerjarige contract.

Ryan Gravenberch wilde aanvankelijk niet vertrekken bij Ajax, zo vertelde zijn vader in een groot interview met Ajax Showtime. Een vergissing van Marc Overmars zorgde voor irritatie bij de twintigjarige middenvelder, die nog over een contract beschikt tot medio 2023. Gravenberch wordt dus al weken in verband gebracht met een transfer naar Bayern. Zijn vader bevestigde dat de onderhandelingen met der Rekordmeister zich in een afrondende fase bevinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *