Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Paris Saint-Germain gaat voor Frenkie de Jong’

Paris Saint-Germain wil deze zomer uitpakken met de komst van Frenkie de Jong. Dit weet het Franse medium Le Parisien te melden. Toen De Jong nog bij Ajax speelde is hij ook al eens in gesprek geweest met de Fransen.

Met name voorin zit het wel snor bij PSG. Dat vindt ook De Jong, die volgens de genoemde krant ‘droom van het samenspelen met Kylian Mbappe’, omdat hij de spits met zijn steekpassjes ideaal zou kunnen bedienen. Het alternatief is Renato Sanches van OSC Lille, al is het ook mogelijk dat PSG De Jong en Sanches allebei haalt. In dat geval zullen jongens als Gini Wijnaldum plaats moeten gaan maken in Parijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *