Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Overmars wil Timber en Van de Ven naar Antwerp halen’

Marc Overmars de technisch directeur van Royal Antwerp is bezig om een Nederlandse enclave op te bouwen. Mark van Bommel wordt zo goed als zeker de nieuwe trainer en op de achtergrond is hij ook bezig met het binnen halen van Quinten Timber en Mickey van de Ven. Dat bevestigen diverse Belgische journalisten aan de NOS.

“Hij werkt momenteel in de schaduw”, doelt Frank Dekeyser van Het Laatste Nieuws. “Dat doet hij zonder zich al te veel te profileren, ook intern niet. Hij is vroeg op de club, praat elke dag met de technische staf en de scouting, maar laat hen ook vrij.” Volgens Dekeyser houdt Overmars zich al wel bezig met de invulling van de selectie voor komend seizoen.

Micky van de Ven is volgens de journalist in beeld bij de Belgische club. “Van Bommel kent hem van Wolfsburg en de verdediging kan wel verjonging gebruiken. De verwachting is dat Overmars niet direct met miljoenen gaat smijten, maar slim investeert.” Van de Ven kwam vorig jaar over van FC Volendam, maar komt in Duitsland niet aan spelen toe.

“Quinten Timber van FC Utrecht wordt ook hier genoemd”, weet Hannes Van Gael van dagblad Gazet van Antwerpen. “Gheysens (eigenaar, red.) kickt op dat soort spelers, die later veel kunnen gaan opbrengen.” Timber zou ook in de belangstelling staan van Ajax, PSV en diverse clubs uit het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *