Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Sam Larsson weg uit China: ‘Ik werd niet betaalt’

Voormalig Feyenoorder Sam Larsson zit al weken zonder club. De aanvaller is namelijk weg bij zijn Chinese club Dalian Professional.

“Er zijn voorwaarden in het contract opgenomen waarin staat dat de werkgever de werknemer moet betalen”, vertelt de speler aan het Zweedse Aftonbladet. “Als dat niet gebeurt, heb je na verloop van tijd als speler het recht om het contract op te zeggen en dat heb ik gedaan. Ik kreeg niet betaald.”

Opvallend is dat de Chinezen dit nieuws ontkennen. Lokale media melden namelijk dat Dalian Professional niets weet van de ontbinding.

Larsson geeft aan dat het Zweedse Göteborg interesse in hem heeft, de club waar hij op het moment meetraint. Echter houdt de speler zelf alle opties open. “Ik ben nog jong, ik ben fit en wil een nieuwe kans krijgen om mezelf te laten zien. Dat kan ook in het buitenland zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *