Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ryan Gravenberch vrijwel zeker naar Bayern Munchen’

Ryan Gravenberch heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. De middenvelder staat namelijk voor een overstap naar Bayern Munchen. Volgens clubwatcher Mike Verweij komt de overstap van de middenvelder mogelijk in een stroomversnelling.

Bayern koestert al maandenlang serieuze interesse voor Gravenberch, maar het verschil tussen vraag en aanbod was nog groot. Nu lijkt er een doorbraak te ontstaan. “Het kruipt heel langzaam de goede kant op met Gravenberch. Tussen Ajax en Bayern zal uiteindelijk wel een akkoord komen”, stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

De verwachting is dat alle partijen water bij de wijn doen. Bayern schuift op qua aanbieding en het managementbedrijf van wijlen Mino Raiola zal de hoogte van de commissie mogelijk nog onder de loep nemen. In dat geval zal ook Ajax waarschijnlijk meebewegen, waardoor Gravenberch zijn droomtransfer krijgt.

“Dat zal uiteindelijk goed komen”, aldus Verweij. “Bayern zei niet meer omhoog te willen met de transfersom, maar is begreep ik wel iets omhoog gegaan in de laatste voorstel. Dat komt rond.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *