Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Feyenoord heeft speler van Molde FK op het oog’

Feyenoord heeft haar eerste zomeraanwinst in het vizier. Het gaat om de 23-jarige linksbuiten Ola Brynhildsen. Er zouden zelfs al meerdere scouts van de Rotterdammers aanwezig zijn geweest tijdens het duel van Molde met Rosenborg BK.

De 23-jarige Brynhildsen is een linksbuiten met een goede rechter. Hij wordt ook gelinkt aan onder meer Anderlecht en Trabzonspor, en ligt nog tot medio 2024 vast in Molde. Feyenoord zal dus met een transfersom over de brug moeten gaan komen.

Directeur Ole Erik Stravum heeft al bevestigd dat er scouts aanwezig waren tegen Rosenborg voor Brynhildsen, namen van werkgevers wil hij daarbij niet noemen. “Er is tot nu toe niets concreet, maar het is niet meer dan normaal dat clubs een aantal van onze spelers op de radar heeft.” Brynhildsen tekende in 2020 bij Molde en is inmiddels een belangrijke basisspeler voor de nationale hoogvlieger. Tevens is hij zevenvoudig jeugdinternational van Noorwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *