Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax wil peperdure Daniel Bragança naar Amsterdam halen’

Ajax heeft een opvolger voor Ryan Gravenberch in het vizier. Het gaat om Daniel Bragança. Een 22-jarige middenvelder die speelt voor het Portugese Sporting Portugal. Hier maakt het medium A Bola melding van.

Bragança speelde in december nog mee met het veredelde b-elftal van Sporting tegen Ajax (4-2 nederlaag). Hij maakte toen een prima indruk. Dit seizoen staat de centrale middenvelder, die vermoedelijk in het vizier is als opvolger van Ryan Gravenberch, op twee goals en één assist in 34 duels (alle competities) voor Sporting.

De jeugdinternational van Portugal ligt nog tot maar liefst 2025 vast bij de club uit Lissabon, dus Ajax zal ongetwijfeld met een stevige transfersom op de proppen moeten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *