Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Feyenoord vermoedelijk met deze opstelling tegen Marseille

Vanavond speelt Feyenoord in de halve finale van de Conference League tegen het Franse Olympique Marseille. De Rotterdammers beginnen met een thuiswedstrijd en de vermoedelijke opstelling is bekend. Volgens het Algemeen Dagblad zijn Marcos Senesi en Guus Til fit genoeg op te starten.

De basisplaats van Til gaat volgens de krant ten koste van Bryan Linssen. De 31-jarige aanvaller werd door de afwezigheid van Til zondag in het Eredivisie-duel met FC Utrecht (2-1 winst) door Slot nog op de nummer tien-positie geposteerd. Het Algemeen Dagblad voorspelt dat het middenveld tegen Marseille gecomplementeerd wordt door Orkun Kökcü en Frederik Aursnes, terwijl de voorhoede bestaat uit de vertrouwde namen: Luis Sinisterra, Cyriel Dessers en Reiss Nelson.

Guus Til viel uit tegen Heracles Almelo op 10 april en speelde sindsdien niet meer.
Senesi haakte zondag tegen FC Utrecht (2-1 overwinning) al vroeg af met een hamstringblessure. Hij moest met een van pijn getrokken gezicht naar de kant, een minuut nadat Sander van de Streek voor de gelijkmaker had gezorgd. Gelukkig voor Feyenoord lijkt de kwetsuur van de Argentijnse centrumverdediger niet ernstig te zijn en de verwachting is dat ook de mandekker
donderdagavond tegen Marseille aan de aftrap verschijnt.

Slot kan tegen Marseille nog geen beroep doen op Jens Toornstra, die net als Justin Bijlow ontbreekt vanwege een blessure. Bij de Fransen zijn er vermoedelijk basisplaatsen voor onder anderen voormalig Ajacied Arkadiusz Milik en blikvanger Dimitri Payet.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marciano; Geertuida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelsson Dessers, Sinisterra.

Vermoedelijke opstelling Olympique Marseille: Mandanda; Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres; Guendouzi, Kamara, Gerson; Ünder, Milik, Payet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *