Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Luis Sinisterra mag gewoon niet ontbreken’

Feyenoord hoopt ten koste van Omympique Marseille de finale te bereiken van de Conference League. En om dat te bewerkstelligen zal er vooral gekeken worden naar de vleugelaanvaller Luis Sinisterra. Hij is in topvorm bij de Rotterdammers.

Feyenoord mikt op een finaleplaats én een topdrie-klassering in de Eredivisie. “Ik denk dat Sinisterra de sleutel is”, stelt Maarten Wijffels in de AD Voetbalpodcast. “Hij mag gewoon niet ontbreken, hij is de sleutelspeler. Feyenoord hoeft ook niet sprankelend te spelen, want hij kan het voor je doen. Dat is leuk om te zien in deze fase van het seizoen.”

Clubwatcher Mikos Gouka is het eens met zijn collega. “Als een wedstrijd op slot zit, is hij de enige speler die uit het niets iets kan creëren. Dat deed hij nu (tegen FC Utrecht, red.), maar hij heeft het al heel vaak gedaan. Slot heeft eigenlijk maar één zo’n speler. Nelson heeft het ook wel, maar in iets mindere mate. Hij koppelt er minder rendement aan.”

Volgens Gouka kan de snelheid van Sinisterra en Reiss Nelson een wapen worden. De AD-journalist vraagt zich af of Jorge Sampaoli offensief durft te spelen in De Kuip. “Als hij het wel aandurft, zal Feyenoord onder druk worden gezet. Dat zijn ze niet zo gewend, maar ook dan hebben ze de wapens om eruit te komen. Het worden echt twee heel interessante wedstrijden. En inderdaad: als Feyenoord door wil komen, moeten ze twee keer een heel goede Sinisterra hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *