Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Aston Villa mengt zich in de strijd om Ibrahim Sangare’

Ibrahim Sangare staat er goed op bij de Engelse clubs. Eerder bracht Newcastle United al een bod op hem uit en nu heeft ook Aston Villa zich in de strijd om hem gemengd. Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos acht hem rijp voor de Premier League.

“Of hij klaar is voor de middenmoot van de Premier League? Nou, niet de middenmoot, hij is voor de top daar klaar. Als ik dat vergelijk met spelers die ik bij Arsenal zie lopen, of ik zie middenvelders bij Tottenham, ongestoord kan hij mee.”

Sangaré speelde sterk in de bekerfinale van afgelopen zondag: “Hij speelt altijd goed. Ze willen dat niet zien omdat hij twintig keer een bal afpakt. Als hij dan twee keer de bal niet naar de goede kleur speelt, dan zijn ze dat allemaal weer vergeten. Maar het puntje van zijn schoen waardoor er een nieuwe aanval komt of een aanval wordt onderbroken, waardoor het geen kans wordt, die zijn legio in het hele seizoen. Hij is het koningsstuk van de trainer. Bij mij zou hij ook als eerste op het bord staan.”

Moet de middenvelder wachten op een échte topclub? “Ik weet niet wie zijn makelaar is en wat zijn salaris is bij PSV. En als ik PSV was, zou ik hem een nieuw voorstel doen, om drie jaar bij te geven en eens te kijken of hij daar gevoelig voor is. Wellicht is dat een kans voor open goal voor John de Jong en Marcel Brands om dat nu te doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *