Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Lisandro Martínez niet naar Argentinië door blessure

Lisandro Martinez is gisteren in het duel met Feyenoord geblesseerd geraakt. Hij mist daardoor de komende interlands voor zijn land Argentinie. Dit heeft De Telegraaf bekend gemaakt.

“Lisandro Martínez mist de komende interlands van Argentinië tegen Venezuela (26 maart) en Ecuador (30 maart). De verdediger van Ajax heeft zondag een spierblessure opgelopen tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (3-2).”

De krant vervolgt: “Het is niet bekend hoelang Martínez is uitgeschakeld. Aanvaller Antony is maandag wel op het vliegtuig richting Brazilië gestapt. Hij heeft voor vertrek eerst zijn gekwetste enkel in een ziekenhuis laten onderzoeken. De komende dagen moet blijken of hij met Brazilië tegen Chili (25 maart) en Bolivia (30 maart) kan spelen.”

Kenneth Perez was eerder vandaag lyrisch over de Ajacied: “Ik kon één iemand uitzoeken bij Ajax die wél zijn niveau haalde en geweldig speelde. Dat was Martínez. Dat doet hij al langer. Hij brengt wel dat gif en soms ook wel met het risico op een penalty. Maar hij regelt het wel achterin en staat zijn mannetje bij ieder duel. Hij is natuurlijk niet al te groot, maar hij is zo sterk en heeft een veel beter inzicht gekregen. Hij kan heel goed voetballen. Nog niet zolang geleden stond hij er steevast naast, hè.”

De Deen vervolgde: “De passing tussen de linies, de duelkracht en het inzicht: dat zijn drie dingen waarin hij heel goed in is. En hij gebruikt zijn lichaam fantastisch.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *