Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Owen Wijndal: ‘Wij waren een paar klassen beter dan Feyenoord’

AZ wist vanmiddag met 2-1 te winnen van Feyenoord en volgens aanvoerder Owen Wijndal is dit een dik verdiende overwinning. Hij is dan ook trots op de prestatie van zijn team.

De Alkmaarders in de eerste helft heer en meester, scoorde twee keer uit een penalty en trok uiteindelijk drie zwaarbevochten punten over de streep. “Wij waren een paar klassen beter”, reageert Wijndal voor de camera van ESPN.

Voor rust dacht AZ op een nog grotere voorsprong te komen, maar de 3-0 van Dani de Wit werd na inmenging van de VAR afgekeurd. Wijndal: “Toen Dani scoorde dacht ik dat het wel eens een heel mooie uitslag kon worden. Helaas maakte Feyenoord snel in de tweede helft de 2-1 en daardoor kregen we het toch weer moeilijk.”

Het verschil tussen nummer vier AZ en nummer drie Feyenoord is nu drie punten. “We zijn op jacht. Natuurlijk willen we Feyenoord voorbij. Maar eerst nu donderdag”, refereert hij aan het duel met Ajax in de halve finale van de KNVB Beker. “Als we die winnen, dan zijn we helemaal op de goede weg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *