Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Analist over Feyenoorder: ‘Bizar veel balverlies’

Feyenoord verloor gisteren met 2-1 op bezoek bij de concurrent AZ. En ook Orkun Kokcu kon geen potten breken tijdens dit duel. Analist Kenneth Perez is zelfs geschrokken van zijn optreden.

“Je kon onder druk zien wie wel een hoge handelingssnelheid heeft en wie niet”, analyseert Perez bij Dit was het Weekend van ESPN. “Daar kwamen een aantal spelers naar voren van wie je dacht: ja, die heeft wel kwaliteit. Maar ook spelers van wie je dacht: dat is allemaal leuk tegen RKC… Dit was het tempo waarmee je ook Europees geconfronteerd kan worden en er vielen een aantal spelers door te mand.”

De Deense analist ‘schrok misschien het meest’ van Kökcü. “Omdat mensen hem toch zo opgehemeld hebben na vier goals in vijf wedstrijden. Maar ja, tegen de mindere goden. Maar vandaag: dertig keer balverlies, bizar veel. Dat mag niet. Voor zijn ontwikkeling moet dit een wedstrijd zijn waarvan je zegt: Kökçü, zag je dat? Hij was de regisseur op het middenveld, hij nam goede vrije trappen en corners. Maar dat deed hij niet. Dit zijn wedstrijden om dat te doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *