Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax zet vol in op komst van Jordi Cruijff’

Ajax zou haar keuze hebben gemaakt over wie de opvolger moet gaan worden van Marc Overmars. Ze zouden vol inzetten op de komst van Jordi Cruijff. Dit weet het medium El Nacional te melden.

De genoemde krant claimt te weten dat Ajax ‘op het punt staat een aanbieding bij Cruijff neer te leggen’. Eerder linkte El Mundo Deportivo hem ook al eens aan Ajax. Daar zei Valentijn Driessen toen over: “Maar we weten niet hoe hij erin zit bij FC Barcelona. Daar heeft hij zich eigenlijk wel een beetje gecommitteerd aan de president, volgens mij is hij ook zijn belangrijkste adviseur.”

“Dus daar heeft hij natuurlijk ook flink wat in de melk te brokkelen, dat is eigenlijk zijn club, daar is hij groot geworden, meer nog dan bij Ajax. Maar ik denk dat hij gerust nog aan de bak wil met de erfenis van zijn vader, dat lijkt me evident.” Bovendien loopt het huidige contract van Cruijff bij Barça in principe komende zomer al af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *