Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Johan Derksen: ‘Ik word ziek van dat soort klootzakken’

Analist Johan Derksen heeft zich dit weekend flink gestoord aan de duikelaars op de velden. Zo krijgt ook Feyenoord-spits Cyriel Dessers er van langs. Bij VI Vandaag noemt hij de Belgische spits een ‘klootzak’.

Toen Dessers binnen de lijnen kwam voor Alireza Jahanbakhsh was het duel al lang en breed gespeeld (1-3, maar het werd nog 1-4 voor de Rotterdammers). De pinchhitter kreeg een duwtje van Márquez en stortte ter aarde… “Ik vind het bezopen”, aldus Derksen. “Mijn woede was nauwelijks geklaard toen ik NEC-Feyenoord zag. Dan komt die wisselspeler erin, die Dessers. Die is vervelend en krijgt dan een duw op zijn kin. Die gaat liggen rollebollen alsof zijn kop eraf geslagen is. Ik word ziek van dat soort klootzakken, matennaaiers. Ik zou als trainer nooit accepteren dat mijn spelers zich zo zouden gedragen.”

De NEC-verdediger is nu één wedstrijd geschorst én heeft een extra duel voorwaardelijk gekregen… “Is Dessers nou blij dat die jongen van NEC drie weken niet kan voetballen? De VAR kan toch aanvoelen dat dit een onnozele reactie is op vervelend gedrag van Dessers? Dessers wordt gebombardeerd tot slachtoffer, terwijl hij zelf aan spelbederf doet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *