Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax grijpt definitief naast tienertalent Ricardo Pepi’

Ajax lijkt naast de komst van Ricardo Pepi te grijpen. Volgens het medium Transfermarkt is hij namelijk hard op weg naar VFL Wolfsburg. Pepi werd dit jaar meerdere malen in verband gebracht met een overstap naar Amsterdam.

Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf bevestigde de interesse. “Pepi staat heel serieus op de radar van Ajax. Die komt zo ook binnenvallen, denk ik”, zo liet hij zich ontvallen in een podcast van de krant.

Op dat moment was Wolfsburg ook al in de race. Ajax werd toen nog als kansrijk bestempeld, maar door de blessure van Lukas Nmecha heeft de Bundesliga-club nu besloten om door te pakken. Ruim tien miljoen euro zal worden gespendeerd om de tienersensatie uit de Major League Soccer (MLS) op te pikken.

Pepi is op jonge leeftijd al een fenomeen in de Verenigde Staten. In het afgelopen MLS-seizoen produceerde de aanvaller, die ook Mexicaans bloed heeft, dertien goals en twee assists in 31 duels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *