Fultimateteam

Wie zijn jou beste elf?

Klaas-Jan Huntelaar maakt rentree in de kelderklasse

Klaas-Jan Huntelaar heeft gisteren zijn rentree gemaakt op de Nederlandse amateurvelden. De 38-jarige goalgetter speelde met het zesde team van HC’03 uit Drempt mee en won met 3-1 van het tiende van Concordia Wehl.

Dat schrijft Regio 8. The Hunter nam afgelopen zomer stilzwijgend afscheid van het profvoetbal en heeft zich dus op het amateurveld laten zien. Mart de Kruif, voorzitter van HC’03 en teamgenoot van Huntelaar in het zesde, bevestigt dat de spits is ingeschreven bij de club. “Hij wil nu gewoon lekker voetballen en de club is daarbij een warm bad. Hij hoeft niks en mag alles.”

In het zesde team komt Huntelaar samen met zijn broer te spelen en ontmoet hij naast de voorzitter nog enkele veteranen. “Ik ben met 63 jaar de oudste. Het is een super gezellig team met een goede derde helft. Het is voor ons leuk dat hij erbij is, hij kwam hier wel eens vaker. Voor ons is het niet zo opzienbarend. Of hij dit weekend al gescoord heeft? Volgens mij niet, ik was er zelf niet bij.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *