Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Erik ten Hag kiest vanavond voor Steven Berghuis’

Vanavond speelt Ajax in de Champions League tegen het Turkse Besiktas. En de verwachting is dat trainer Erik ten Hag gaat starten met Steven Berghuis op de nummer tien positie. Dit ten koste van Davy Klaassen.

Berghuis strooide de laatste weken met doelpunten en assists en mag het ook tegen Besiktas vanaf het begin laten zien. Ook Edson Álvarez en Ryan Gravenberch houden Klaassen op de bank.

De opstelling van Ajax kent verder vermoedelijk weinig verrassingen. Dusan Tadic speelt ‘gewoon’ vanaf links, waardoor Sébastien Haller de spits is. De Ivoriaanse international vertolkte tegen Sporting Portugal een hoofdrol met vier treffers. Antony completeert de voorhoede.

Achterin neemt Nicolás Tagliafico opnieuw op de bank plaats. De defensie bestaat uit Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind, die zijn vijftigste duel in de Champions League speelt.

Ajax en Besiktas trappen om 18.45 uur af in de Johan Cruijff Arena. De vermoedelijke opstelling van Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *