Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ajax bezig met halen van supertalent Ricardo Pepi’

Ajax is in de markt voor de achttienjarige Ricardo Pepi. De Amsterdammers zouden in contact staan met het management van de speler van FC Dallas. Dit weet het medium 90min te melden.

Pepi speelt dit seizoen de sterren van de hemel in de Verenigde Staten en heeft al twaalf doelpunten gemaakt in 24 duels. Onlangs debuteerde hij ook namens Team USA, en in zijn eerste wedstrijd voor de VS scoorde hij gelijk een doelpunt en gaf hij twee assists tegen Honduras (4-1).

De jonge spits wordt begeerd door clubs uit de Italiaanse Serie A, de Duitse Bundesliga én de Engelse Premier League, maar volgens
90min slaat Ajax spijkers met koppen. De Amsterdammers zouden namelijk al met de zaakwaarnemer van Pepi hebben gesproken en binnenkort staat er naar verluidt een meeting op het programma met een afvaardiging van FC Dallas.

Wil directeur voetbalzaken Marc Overmars het ‘supertalent’ écht hebben, dan zal hij over de brug moeten komen met een flinke smak geld. De verwachting is namelijk dat Pepi de duurste ‘homegrown’ speler wordt in de geschiedenis van de Major League Soccer, en dan moet hij Alphonso Davies aflossen. De rappe vleugelverdediger transfereerde in 2019 voor minimaal 11,5 en maximaal 19 miljoen euro van de Vancouver Whitecaps naar Bayern München.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *