Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Marcos Senesi terug op het trainingsveld bij Feyenoord

Marcos Senesi is terug op het trainingsveld bij Feyenoord. De mandekker moest een aantal wedstrijden missen vanwege een blessurev, maar gaat vrijdag weer individueel aan de slag. Over zijn mogelijke contractverlenging is nog niet veel bekend.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt. Of Senesi op tijd fit zal zijn voor het duel met Maccabi Haifa in de groepsfase van de Conference League is de vraag. De Rotterdammers spelen dinsdag hun eerste wedstrijd in het nieuwe Europese toernooi.

Naar verluidt hoopt Feyenoord het contract van Senesi binnenkort te verlengen. Navraag leert dat er op dit moment nog geen nieuwe ontwikkelingen zijn, zo weet Feyenoord Transfermarkt. Beide partijen zouden openstaan voor een verlenging tot de zomer van 2024, maar de gesprekken lijken vooralsnog stil te liggen.

Senesi staat sinds 2019 onder contract in De Kuip en speelde tot op heden 73 officiƫle duels voor de stadionclub. Daarin scoorde hij zes keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *