Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Inter kan niet voldoen aan vraagprijs PSV voor Denzel Dumfries’

Inter Milan wil zich graag versterken met PSV-back Denzel Dumfries alleen hebben ze problemen met de transfersom die de Eindhovenaren voor hem willen hebben. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond.

PSV wil naar verluidt tussen de vijftien en twintig miljoen euro (mede afhankelijk van bonussen) zien voor Dumfries. Inter heeft zich al eerder gemeld bij de nummer twee van de Eredivisie, maar kan en wil niet aan die vraagprijs voldoen. Welk bedrag de kampioen van de Serie A wél wil betalen en in welke termijnen, is volgens het ED onbekend.

De zaak rondom een Inter-transfer van Dumfries ligt nu al enige tijd stil. PSV hoopt in ieder geval meer te ontvangen dan de elf miljoen die voorganger Santiago Arias opleverde. Het ED weet dat Everton in een eerder stadium ook belangstelling heeft getoond voor Dumfries. Het is alleen ongewis of de geboren Rotterdammer zelf een transfer naar de Engelse club wil maken. Everton moet ook eerst spelers verkopen van de FA voordat het aankopen kan doen, wat de zaak bemoeilijkt.

Eerder werd bekend dat Dumfries voorlopig apart van de PSV-selectie traint. De aanvoerder van vorig seizoen wil de groepsdynamiek bij de Eindhovenaren niet verstoren. Als het perspectief op een transfer verdwijnt, zal Dumfries de groepstraining weer hervatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *